دیوارپوش pvc

دیوار پوش

دیوار پوش

شرکت ایساتیس پلاس(دیوار پوش) عاملیت فروش دکو مکس در تهران آماده ارائه خدمات به شما شهروندان عزیز می باشد.

تاریخچه دیوارپوش پی وی سی در ایران

دیوار پوش پی وی سی از ماده پلی وینیل کلراید یا Poly Vinyl Chloride تهیه می شوند که این دیوار پوش ماده نیز اولین بار در سده ۱۹ میلادی در کشور آلمان کشف شد. استفاده از این ماده بیشتر به منظور کارهای تجاری بود و سپس وارد عرصه ساخت و سازهای ساختمانی شد. چنانکه شاهد استفاده از این ماده برای ساخت لوله های آب، ساخت و تولید عایق، دیوارپوش مکانهای کوچک و … هستیم. اما با توجه به روند رو به توسعه ماده پلی وینیل کلراید، شاهد ورود محصولات جدید این ماده شگفت آور هستیم.

دیوارپوش

استفاده از ماده پلی وینیل کلراید در صنعت پتروشیمی

پس از اینکه ماده پلی وینیل کلراید مراحل اولیه را پشت سر گذاشت، توسط سایر کشورها نیز مورد استفاده قرار گرفت. از جمله می توان به کشورهای دارنده نفت و مواد سوختی اشاره کرد که به دلیل در اختیار داشتن ماده اولیه پلی وینیل کلراید، موفقیت نسبی در این زمینه کسب کردند. در حال حاضر ایران به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در صنعت پتروشیمی، بخش مهمی از این صنعت را به تولید ماده پلی وینیل کلراید تخصیص داده است. بطوری که تولید این ماده به شکل انبوه بوده و برای سایر کشورها نیز صادر می شود. بنابراین محصولاتی که از ماده پلی وینیل کلراید تهیه می شوند نیز متعدد است.

در واقع پی وی سی سومین رتبه محصولات پلاستیکی را به خود اختصاص داده است

که نرخ رشد آن در صنعت پلاستیک ایران به حدود ۳،۳ درصد رسیده است و پیش بینی می شود این مقدار تا سالهای آتی به ۳،۹ درصد رشد برسد. اما تمام تلاش ایران به تولید پی وی سی و صدور آن اختصاص نیافته، بلکه در تبدیل آن به محصولات صنعتی نیز تلاش زیادی کرده است.

از جمله استفاده برای تولید محصولات در صنعت ساختمان سازی است که یکی از آنها، دیوارپوش های پی وی سی هستند. ماده پی وی سی که در ساخت دیوارپوش استفاده می شود، کاربردهای دیگری از قبیل تولید صنایع پوشاک، اثاثیه لوازم داخلی ،عایق کابلهای الکتریکی و موارد ساختمانی و تزئیناتی نیز دارد.

دیوار پوش

به دلیل اینکه ماده پلی وینیل کلراید دارای ویژگی هایی از جمله ضد آب، عایق حرارت و برودت، عایق صدا، سبک، ضد آتش، ضد حشره، تنوع در طرح و رنگ و … است، نقش مهمی را صنعت ساختمان سازی ایفا می کند و تمامی دیوارپوشهایی که با استفاده از این ماده تهیه می شوند، علاوه بر داشتن ویژگی های ماده اولیه، تاثیر زیادی نیز بر زیبایی و دکوراسیون ساختمانها دارند.

استفاده از پی وی سی در دیوارپوش

اولین باری که دیوارپوش های پی وی سی تولید شدند، کاربرد حرفه ای نداشتند و در واقع فاقد ویژگی مقاومت و استحکام حال حاضر بودند.

دیوارپوشهای اولیه تنها برای پوشاندن مکانهای کوچک استفاده می شدند. اما با پیشرفت تکنولوژی، دیوارپوش ها نیز با مقاومت بالاتری تولید شدند به طوری که اکنون این محصولات در صنعت ساختمان سازی و دکوراسیون داخلی نقش مهمی را برعهده گرفته اند.

دیوارپوش های پی وی سی در واقع جایگزین مصالحی از قبیل گچ، چوب، فلزات رنگین، شیشه‌، فلزات، ورق‌های فلزی روکش‌دار، آلومینیوم، کامپوزیت و … بودند. یکی از هدف های اولیه دیوارپوش های پی وی سی، کاهش وزن ساختمان است. با این کار علاوه بر حفظ زیبایی و ظاهر ساختمان، می توان آن را در مقابل زلزله و سایر عوامل طبیعی نیز حفظ کرد.

نقش دیوار پوش های پی وی سی در صنعت ساختمان سازی ایران

اولین کارخانه پتروشیمی در ایران

در دهه ۱۳۴۰ تاسیس شد. در این سالها کمتر به تولید دیوارپوش ها اهمیت داده می شد. آنچه در صنعت ساختمان سازی نقش مهمی داشت، مصالح ساختمان، هنرهای تجسمی، معماران چیره دست و ماهر بودند. اما با پیشرفت صنعت پتروشیمی و تلاش برای تولید انواع محصولات، دیوارپوش ها نیز به یکی از مهمترین تولیدات آنها تبدیل شدند. به طوری اکنون شاهد دیوارپوش هایی با انواع طرح ها و رنگ های زیبا و متنوع هستیم.

در واقع با این تحول، در زمان و هزینه های ساخت و ساز صرفه جویی شده و دیوارپوش های پی وی سی توانستند در مواردی همچون آکوستیک کردن فضا، ایجاد حجم‌ دکوراتیو، پوشش تأسیسات زیر دیوارپوش اصلی، هدایت و جلوگیری از اتلاف دما و رطوبت، نورپردازی مناسب با شرایط کار و زندگی و … مورد استفاده قرار بگیرند.

دیوارپوش های پی وسی ساخت کشور ایران

دارای ویژگی هایی همچون عایق حرارت و برودت، قابلیت شستشو، قابلیت طراحی در اشکال مختلف، تنوع نامحدود رنگی، عدم ترک خوردگی، طول عمر بالا، کاهش بازتاب نور، کاهش رفلکس صدا، قابلیت ترمیم، نداشتن بو و مواد فرّار، عایق صوت، عایق رطوبت، مقاومت در برابر ضربه، مقاومت در برابر آتش، قابلیت نصب بر روی انواع دیوارهای گچی، کاهگلی، سیمانی، رنگ کاری شده، شیشه ای، سرامیکی، موثر در کاهش قابل توجه مصرف انرژی، دارای خاصیت آنتی استاتیک و … هستند.

کشور ایران توانسته است در تولید دیوارپوش پی وی سی از موسساتی همچون موسسه مطالعات و بررسی مواد برلین، موئسسه بیولوژی آلمان، دارای گواهینامه Din آلمان، موئسسه سلامت و بهداشت روسیه و مرکز بررسی های مواد و تکنولوژی تولید دانشگاه استانبول، گواهینامه کسب کند.

 

 

پاسخی بگذارید

دیدگاه

*

سوالی دارید؟در خدمتیم.