دیوارپوش-mdf

دیوارپوش mdf

دیوارپوش mdf

امروزه در صنعت ساختمان سازی و طراحی دکوراسیون داخلی بکار بردن دیوارپوش mdf بسیار رایج و پرطرفدار می باشد.

mdf چیست؟

mdf برگرفته از واژه (Medium-density fibreboard) می باشد، که به معنای تخته فیبر با دانسیته متوسط است.  ام‌دی‌اف نوعی تخته فیبر بوده که به روش خشک تولید می شود. دانسیته آن بین ۶۵۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب می باشد. معمولا بر روی  ام‌دی‌اف از روکش‌های تزیینی زیبا و با دوام استفاده می کنند. روکش ملامینه متداول‌ترین نوع روکش برای ام‌دی‌اف بوده که در آن فرایند، کاغذ نقش دار آغشته به چسب با فشار و حرارت پرس بر روی تخته می چسبانند. mdf دارای ویژگی ها و خصوصیاتی بوده که باعث شده نسبت به دیگر فرآورده های چوبی پرکاربردتر باشد.

دیوارپوش-mdf

دیوارپوش-mdf

خصوصیات mdf

  • سطح صاف و متراکم
  • قابلیت ابزار خوری، ماشین کاری و سنباده زنی
  • عدم وجود معایب چوب
  • قابل استفاده رو سازی‌های مختلف همچون انواع روکشی‌های چوبی و غیر چوبی، رنگ آمیزی و غیره
  • پایداری ابعاد و مقاومت به فشرده شدن
  • دارای زیبایی ظاهری و شباهت زیاد به چوب
  • یکنواخت و همگن
  • دارای قیمت مناسب

انواع mdf

ام دی اف نازک :

به تخته های نازک mdf به ضخامت ۴ تا ۶ میلی متر گفته می شود که کف کشوها، پشت کابینت ها،رویه درها استفاده می شوند.

ام دی اف ضخیم :

این نوع mdf به دسته های ۳۰-۴۵ میلی متر و ۴۵-۶۰ میلی متر تقسیم شده و در ساخت سازه های معماری، ستون ها، طاق ها، رویه کاری بکاربرده می شوند.

ام دی اف با وزن مخصوص بالا :

تولید mdf با وزن بالا، قابلیت ماشین کاری، سطح سازی و خصوصیات فیزیکی و مکانیکی mdf را افزایش می دهد. این نوع mdf برای کف پوشها، پله ها، قفسه های صنعتی، میز کار و … بکاربرده می شود.

ام دی اف با وزن مخصوص پائین :

در مواردی که نیاز به استحکام بالا نبوده و خاصیت عایق صدا بودن مد نظر باشد بکاربرده خواهد شد. این نوع mdf در جاهایی که حمل و نقل و جابجایی سریع مورد نیاز باشد مانند ساخت غرفه های نمایشگاهی استفاده می شود.

ام ‌دی ‌اف با روکش های تزئینی :

برای این نوع mdf از روکش های چوبی (گونه های مختلف)، کاغذی، ملامینه، PVC  و… استفاده می کنند.

ام دی ‌اف های قالب گیری شده :

این نوع mdf  به شکل طرح و شکلی که هنگام پرس به آنها داده شده تولید خواهند شد و در رویه درهای طرح دار و حالت دار، در کابینت و کشو و پنجره و… بکاربرده می شوند.

ام ‌دی ‌اف های قابل انعطاف :

در این نوع mdf با استفاده از روکشی از ترکیبات الکالین، می توان به آن خواص پلاستیک (موقتی) و قابلیت انعطاف و شکل پذیری داد.

ام ‌دی ‌اف مقاوم در برابر حشرات و قارچها :

این نوع mdf ها دارای خاصیت ضدحشره بوده و مقاوم در برابر نفوذ حشرات می باشند.

ام دی اف با فرمالدئید کم :

این نوع mdf بیشتر در لوزام منزل مانند مبلمان، بوفه، میز ناهارخوری و … استفاده می شود. استفاده از فرمالدئید MDF نباید بیشتر ازgr100/mg30 بوده تا براحتی بتواند از محیط خارج شود

ام ‌دی ‌اف مقاوم در برابر رطوبت :

این نوع mdf ها مقاوم در برابر رطوبت بوده و در مبلمان، حمام و دستشویی، کابینت دور ظرفشویی، کف پوشها، پنجره ها، پله ها و… بکاربرده می شوند.

ام ‌دی ‌اف مقاوم در برابر آتش :

در حین تولید این نوع mdf از روکش های ضدحریق استفاده می کنند. این نوع mdf ها در پوشش دیوارها، پارتیشن ها، قفسه فروشگاهها و… بکاربرده می شود.

 دیوارپوش-mdf


دیوارپوش-mdf

ویژگی دیوارپوش های mdf

  • زیبایی و طول عمر بالا
  • نصب سریع و آسان
  • عایق صدا و حرارت
  • مقاوم در برابر ضربات
  • قابلیت شستشو
  • ضد آب
  • ثبات رنگ
دیوارپوش-mdf

دیوارپوش-mdf

نصب دیوارپوش mdf

برای نصب دیوارپوش mdf بر روی سطوح ناهموار ابتدا نیاز به زیرسازی می باشد. این نوع دیوارپوش ها براحتی با استفاده از چسب و میخ قابل نصب هستند. بعد از اتمام نصب دیوارپوش از قرنیز برای زیبایی و دوام بیشتر دیوارپوش استفاده می کنند.

 دیوارپوش-mdf


دیوارپوش-mdf

 

 

 

گروه ایساتیس پلاس

اگر قصد بازسازی یا نوسازی فضای داخلی ساختمان یا منزل خود را دارید، می توانید از تجربه مشاوران گروه  ایساتیس پلاس بهره مند شوید.  ایساتیس پلاس با سابقه ای درخشان در زمینه تولید انواع دیوارپوش از جمله دیوارپوش سه بعدی، دیوار پوش پی وی سی، دیوار پوش چوبی، سقف کاذب، قرنیز، کاغذ دیواری و پوستر، کف پوش، پروفیل های ابزار مکمل و … آماده ارائه خدمات به مشتریان خود می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره می توانید با شماره ۰۲۱۷۷۸۹۵۵۷۸  تماس بگیرید و یا به صفحه تماس با ما مراجعه کنید

پاسخی بگذارید

دیدگاه

*

سوالی دارید؟در خدمتیم.